Ελεύθεροι και ανεξάρτητοι Έλληνες Bloggers

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Ηρωική ανταρσία του Γιάννη Παρασκευά, τέως Βουλευτή και Νομάρχη του ΠΑΣΟκ


 Πολλοί στο ΠΑΣΟΚ θα χάσουν τον ύπνο τους !

Οι… «φόβοι» που είχαν εκφραστεί πριν από μερικές ημέρες, ότι ο Γιάννης Παρασκευάς, τέως Βουλευτής και τέως Νομάρχης του ΠΑΣΟΚ θα έκανε «το πρώτο βήμα», όσον αφορά την δήλωση υποψηφιότητάς του στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη, για τον Δήμο Ροδίων τελικά επαληθεύτηκαν!

Ο Γιάννης Παρασκευάς, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε  εξήγγειλε την υποψηφιότητά του, κάνοντας πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους!
Και φυσικά, κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει σε τι τελικά αποσκοπεί ο κ. Γιάννης Παρασκευάς, μ΄ αυτή την κίνηση "εντυπωσιασμού" (;), αφού ακόμη δεν έχει αποφασιστεί από το ΠΑΣΟΚ ποιος θα είναι ο «εκλεκτός» του, και φυσικά σε ποιον θα δώσει το χρίσμα!
Ίσως να ήθελε να προκαταβάλει την οποιαδήποτε απόφαση του κόμματός του!
Ίσως οι πληροφορίες που, ενδεχομένως, να είχε να τον άφηναν έξω από την «κούρσα», και ως εκ τούτου προτίμησε να.....
..κάνει αυτή την… ηρωική εξαγγελία, και να προλάβει άλλους που θα ήθελαν να κάνουν το ίδιο λίγο αργότερα, όταν θα γινόταν γνωστός ο υποψήφιος που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές!
Εκείνο, πάντως, που συζητήθηκε τόσο κατά την διάρκεια, όσο και μετά το τέλος της συνέντευξης, ήταν η "άρνηση" του κ. Παρασκευά ν΄ απαντήσει άμεσα στις ερωτήσεις, τι θα πράξει, αν τελικά το κόμμα του αποφασίσει να στηρίξει κάποιον άλλον!
Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Παρασκευάς, με την απόφασή του αυτή, ναι μεν απέδειξε ότι διαθέτει πολιτική «δύναμη» και ταυτόχρονα «πολιτικό θράσος», αλλά ουσιαστικά τον θέτει κι εκτός διαδικασίας, αφού πρόκειται για μια κίνηση που αναμφισβήτητα δεν θ΄ αρέσει στα αρμόδια κομματικά όργανα, αφού θα θεωρηθεί ως ένας έμμεσος εκβιασμός του πρώην βουλευτή!
Ωστόσο, δεν αποκλείεται, όπως εκτίμησαν γνώστες παρομοίων καταστάσεων, ο Γιάννης Παρασκευάς να είχε κάνει την… «κομπάνια» του, να είχε, δηλαδή, πάρει την «ευχή» πολλών σημαντικών προσώπων της τοπικής κοινωνίας, κι έτσι προχώρησε στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του! Και ίσως να μην είναι τυχαία η παρουσία τόσων πολλών γνωστών προσώπων, στην κατάμεστη αίθουσα του Ακταίον, και μάλιστα απ΄ όλες τις κομματικές παρατάξεις.
Αυτός, λοιπόν, είναι και ο λόγος που κάποιοι έσπευσαν να εκτιμήσουν, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι «άρχισαν τα όργανα να παίζουν»!

Πηγή :
http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου