Ελεύθεροι και ανεξάρτητοι Έλληνες Bloggers

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Χίλια κομμάτια το ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο με τις άστοχες επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου



Η Σοσιαλιστική Δημοκρατία στο μεγαλείο της. Απαράδεκτες οι μεθοδεύσεις για την επιλογή του υποψηφίου Δημάρχου Ρόδου. Αγνόησαν κατά προκλητικό τρόπο τους 6 υποψηφίους και με το ζόρι βάφτισαν τον υποψήφιο που ποτέ δε είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για το Δήμο Ρόδου. 

Είναι ο Στάθης Κουσουρνάς, νεοεκλεγείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Και οι  6 υποψήφιοι Δήμαρχοι οι οποίοι συμμετείχαν στις διαδικασίες επιλογής, ήταν άχρηστοι  κατά τους ειδικούς συμβούλους του Γιώργου ! Τέως βουλευτές τους, εν ενεργεία Αντινομάρχες, Δήμαρχοι δικοί τους, αξιόλογα κομματικά στελέχη, και κανένας δεν ήταν.....


...ικανός για τους  ‘’ συμβούλους ‘’ του Γιώργου Παπανδρέου, να πάρει την υποψηφιότητα του Δημάρχου Ροδίων.

Γίνανε ένα σωρό γκάλοπ, διαδικασίες επί διαδικασιών και δεν βρήκαν ένα ικανό να ηγηθεί του συνδυασμού

Επεκράτησαν προσωπικά συμφέροντα άλλων πολιτικών, σκοπιμότητες και αντεκδικήσεις,   

Άλλος είναι φίλος της  Λιάνης  Παπανδέου, άλλος υποστήριξε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, άλλος δεν είναι του χεριού μου, άλλος είναι καλύτερος από εμένα και θα αποκτήσει με την εκλογή του περισσότερη δύναμη. Επιλογές προσωπικών συμφερόντων οι οποίες επιρέασαν τις αποφάσεις του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο Γιάννης Παρασκευάς ο οποίος ήταν και ο επικρατέστερος μεταξύ των 6 υποψηφίων, σύμφωνα και με τα γκάλοπ, δεν πρόκειται να αποχωρήσει και με δηλώσεις του, παρά τις πιέσεις που δέχεται θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. Δε δέχεται τον ουρανοκατέβατο έβδομο.

Τι δήλωσαν οι :
Στέργος Στάγκας, Δήμαρχος Ιαλυσού :
"Και οι 6 είναι για φτύσιμο! Γίνανε ένα σωρό γκάλοπ, διαδικασίες επί διαδικασιών και δεν βρήκαν ένα ικανό να ηγηθεί του συνδυασμού" δήλωσε χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο του red ο δήμαρχος Ιαλυσού που ξιφούλκησε κατά του Στάθη Κουσουρνά και των οργάνων του ΠΑΣΟΚ.
" Ο Παρασκευάς δεν τους άρεσε -συνέχισε- γιατί είναι φίλος της Λιάνη, ο Παπανικόλας γιατί στήριξε τον Βενιζέλο και πάει λέγοντας!Τώρα έρχεται ο Κουσουρνάς που πολλές φόρες ήταν απέναντι στην αυτοδιοίκηση με συγκεκριμένες ενέργειες να θέλει να γίνει δήμαρχος Ρόδου! Υπάρχει και το άλλο, αν ο κ. Κουσουρνάς παραιτηθεί από βουλευτής τότε η Ρόδος χάνει το βουλευτή της αφού ο έτερος, ο κ. Κρεμαστινός βρίσκεται στην Αθήνα. Ποιος θα υποστηρίζει τα συμφέροντα της, ο Ζωίδης που είναι από την Κω, ο Νικητιάδης από Κω και Νίσυρο η ο Κασσάρας από την Κάλυμνο;"  
Γιάννης Παρασκευάς, τέως  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ :
" Η Επιτροπή Αξιολόγησης θα έπρεπε από τους 6 να επιλέξει εμένα η διαφορετικά έναν εκτός λίστας και αυτό έκανε. Και τον τιμώ και τον σέβομαι τον Στάθη, δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Υπάρχουν αναστήματα και αναστήματα. Πρέπει να έχεις το ανάλογο για να πεις το μεγάλο Ναι η το μεγάλο όχι.
Όλοι δέχονται ότι ο μόνος που θα μπορούσε να φέρει σε πέρας, θετικά το εγχείρημα του Καλλικράτη στο δήμο Ρόδου, ήμουν εγώ. Προφανώς δεν βόλευε κάποιους τοπικά η κεντρικά. Δεν μπορώ τώρα να κάνω πίσω ακόμη και αν το ήθελα. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι τα άλογα όταν δεν μας κάνουν, τα σκοτώνουμε γιατί δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την άλλη λέξη. Και αυτό επειδή δεν θεωρώ οι είμαι ούτε γηρασμένος ούτε ξεπερασμένος. Έχω πει πολλές φορές ότι κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται γέροι και κάποιοι άνθρωποι πεθαίνουν νέοι. Εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία και δεν θεωρώ ότι έχω γεράσει ούτε βιολογικά, ούτε πολιτικά, ούτε πνευματικά". Γιάννης Παρασκευάς στην ΕΡΑ Ρόδου.

Βασίλης Παπανικόλας, τέως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ :
Είμαι σοβαρά προβληματισμένος από την μεθόδευση ως προς την επιλογή του υποψήφιου δημάρχου του ΠΑΣΟΚ...

Πηγή :
http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.com/2010/09/blog-post_04.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου